Uitbreiding mediateam

Heee Alterno leden! Komende tijd ga ik, Quinty Wolters, onder andere samen met Jos Mulder de sociale media kanalen van Alterno onderhouden. En ik heb er heel veel zin in! Jos vroeg of ik me even aan jullie wou voorstellen, dus bij deze een klein stukje tekst over mijzelf!

Ik ben dit seizoen overgestapt van SV Dynamo naar Alterno en vind het erg leuk dat ik gelijk een bijdrage kan toevoegen aan de club. De reden dat ik ben overgestapt is dat ik bij Dynamo mezelf niet meer verder kon ontwikkelen en ik vond het tijd om een nieuwe start te maken. En ben blij dat dit bij Alterno kan!

Het vrijwilligerswerk wat ik bij Dynamo heb gedaan, blijf ik daar ook doen. Ik ben bij Dynamo actief als scheidsrechter en ben onderdeel van het mediateam van Draisma Dynamo Heren 1.

Ik zit op moment in 3 mavo op het VC Mheenpark en ben daarnaast ook actief als vrijwilliger bij RTV Apeldoorn, waar ik Jos van ken. Hier doe ik het Community Team ( Quinty heeft hier oa. het interview met Sjors Tijhuis gedaan, JM) en schrijf af en toe een artikel voor op de website.

Ik heb heel veel zin om de media kanalen van Alterno te gaan uitbreiden en kijk uit naar komend seizoen! Hopelijk tot dan!

Groetjes, Quinty

Welkom Quinty!!,

Wil jij ook ons mediateam komen versterken. Stuur dan even een mailtje naar info@alterno-apeldoorn.nl. Er is van alles te doen. Van het maken van een leuke reportage voor FB, Insta, of YouTube, tot het bijhouden van onze website. Ook zijn we nog op zoek naar iemand met DTp ervaring voor de opmaak van onze Groene Flits die, hopelijk, volgend seizoen ca. 8-10 keer zal verschijnen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 juni 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *