Uitbreiding mediateam (3)

Goed nieuws vanuit het mediateam. Het internetteam krijgt versterking in de persoon van Peter Bredenoort. Geen onbekende binnen onze vereniging, dus een uitgebreide introduktie laten we maar achterwege, behalve dat deze rol Peter op het lijf is geschreven, gezien zijn affiniteit met websites.

Peter zal zich als webmaster gaan bezighouden met de seniorenafdeling. Naast Riccardo, die zich richt op de mini-afdeling en ondergetekende , die berichten en pagina’s van de jeugd, recreanten en algemene zaken onder zijn hoede neemt, bestaat het AIT (Alterno Internetteam) nu uit drie personen.

Daarnaast konden we ook al melden dat Fleur van Andel (oa. opmaak Groene Flits), Quinty Wolters (social media), Rudy Biekart (fotografie) en Erwin van Amersfoort (technische ondersteuning), komend seizoen deel van het Alterno mediateam zullen uitmaken.

Ook heeft Wim Burghout deze week aangegeven komend seizoen weer video-opnames van de wedstrijden van dames 1 te zullen gaan maken en daarnaast verenigingsactiviteiten te willen blijven filmen. Iets waar we uiteraard heel blij mee zijn.

JM

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie