Uitbreiding mediateam (2)

We zijn blij om opnieuw uitbreiding van het Alternomediateam aan te kunnen kondigen. nadat eerder al Quinty Wolters had aangegeven volgend seizoen de social media voor haar rekening te willen nemen, is er opieuw iemand die ons volgend seizoen komt versterken. Iemand die met Alterno is opgegroeid en waar het groene bloed door de aderen vloeit! Ze stelt zich hieronder aan u voor. Uiteraard blijven ondergetekende en Riccardo de website bijhouden en zullen Rudy Biekart en Wim Burghout voor de plaatjes blijven zorgen

Ik ben Fleur van Andel en ik ben blij om te kunnen vertellen dat ik ook het mediateam van Alterno zal versterken. 

Op het moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding mediavormgeving op het Cibap Vakschool voor Vormgeving. Tijdens mijn opleiding specialiseer ik me in het Grafisch vormgeven. Daarom heb ik samen met Jos overlegd en afgesproken dat ik zal werken aan de Groene Flits.

Ik heb er veel zin om aan de slag te gaan!

Groetjes,

Fleur

Welkom Fleur!!,

Wil jij ook ons mediateam komen versterken. Stuur dan even een mailtje naar info@alterno-apeldoorn.nl. Er is van alles te doen. Van het maken van een leuke reportage voor FB, Insta, of YouTube, tot het bijhouden van onze website.

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *