Geslaagd 2e WENZ toernooi

Het is volle bak in de Alternohal. Maar liefst 10 teams doe mee aan het WENZ recreantentoernooi, zo kort in het nieuwe jaar. Iedereen schudt elkaar de hand en er wordt gezoend en elkaar de beste wensen voor 2017 gewenst. Velen hebben elkaar nog niet gezien dit jaar.
Nadat Onno de spelers heeft welkom geheten en verteld heeft dat er voor iedereen een lekker gebakje klaar staat voor bij de koffie, klinkt het eerste startschot. De wedstrijden kunnen beginnen. Plezier en sportiviteit staat voorop en dat is te zien in het veld. Er wordt veel gelachen, hard gewerkt en zonder scheids verlopen de wedstrijden prima. Geen onvertogen woord. Discussies over een bal die in of uit is: geen probleem, dubbel fout of het wordt zondermeer geaccepteerd door eenieder. Fijn dat het ook zo kan.
Tussen de wedstrijden door even op adem komen, erwtensoep van onze DBS slager, gezellig bijkletsen en weer opwarmen voor de volgende ronde. De bardienst wordt bediend door Willemien en waar nodig ondersteund door andere spelers van Alterno.
Uiteindelijk is er een zeer spannende finale rond, waarbij met name de strijd om de 1e plaats nog even uitgesteld moest worden omdat de setstanden echt gelijk waren. Een extra setje tot de 10 is nodig.
De winnaar van het toernooi is bijzonder blij. Wij Wenzen is 1e geworden; 2e is Recreanten 2; 3e WENZ en 4e De Tuinman. De overige teams zijn allemaal 3 tm 5 geworden in de poule. Rudy, onze huisfotograaf maakt weer mooie foto’s om de spannendste, grappigste en fraaiste momenten vast te leggen.
We blikken terug op een mooi toernooi en gaan op voor de volgende. Ergens beging januari 2018 zal dit dan weer plaats gaan vinden.

Monique

Foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *