Tweede plaats voor ZV2

Afgelopen zaterdag was de laatste competitieronde van de 1ste en 2e divisie zitvolleybal in onze eigen hal. Deze competitie in toernooi vorm, wordt pas sinds dit jaar gehouden.
Deze laatste toernooidag stond voor ons in het teken van het vasthouden van de 2e plaats. Daarvoor was vooral de laatste wedstrijd tegen onze concurent VC Sarto belangrijk. Wij stonden 1 punt voor dus als we zouden winnen bleven we 2e.
We begonnen vandaag met hulp van Erik en Ivo, die de plaats van René (Platje), die net geopereerd is, en Chantal, die zwanger is, in hebben genomen.
De eerste wedstrijd tegen Allvo, waarin het voor ons moeilijk zou worden. Allvo heeft een paar speelsters die aangevuld worden met spelers uit het 1ste team. We moesten hard aan het werk om het onze tegenstander moeilijk te maken. Dat lukte bij vlagen, we hadden in de 2e set zelfs zicht op setwinst, een aantal punten los en vervolgens weer een aantal punten verliezen. En door een scheidsrechterlijke dwaling op 24-23 konden we de knop niet omzetten en verloren we met 24-26. In de laatste set konden we geen vuist meer maken en verloren we met 3-0, maar wel met een goed gevoel op naar de volgende wedstrijden
Na een pauze waarin Chaïne Staelens een clinc zou komen geven, maar welke door een miscomminucatie nooit doorgegeven is, gingen we verder met een wedstrijd tegen Spaarnestad, na vorig toernooi niet meer te achterhalen en dus de kampioen in onze poule.
Hier konden we ook vandaag geen vuist tegen maken en deze verloren we dan ook met 3-0.
Toen was het tijd voor de belangrijke wedstijd om de 2e plaats tegen VC Sarto. We wisten dat we moesten winnen om de 2e plaats te behouden. We konden meteen druk zetten met een paar goede services en rust in ons eigen spel en wonnen de eerste set. We konden het goede niveau ook de rest van de wedstrijd volhouden en wonnen de wedstrijd met 3-0. Dus was de 2e plaats veilig gesteld.

Mariët Kollenstart, speelster ZV2.

Toernooifoto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 juni 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *