Tweede winst voor JC3

Zaterdag 24 Maart 2018. Vandaag was het weer Jongens C3 wat de klok sloeg. Helaas dit keer met zijn 5-en. Meisjes C4,C5 en C6 moesten namelijk zelf ook spelen. Nog even was er hoop dat er nog dames mee konden doen, maar ook MC3 speelde een hele spannende wedstrijd.
Op naar Whije dan maar met de basis van vandaag: Anne,Bryan, Colin,Floris en Sven!
De tegenstander stond verbaast te kijken dat wij met 5 waren en waren daarvan onder de indruk. We starte de eerste set erg goed. Er werden veel ballen van de grond gevist. Door de ene wat meer dan de andere maar dat mocht de pret niet drukken. Na halverwege iets achtergestaan te hebben mede door onze servicefouten konden wij toch de winst toch binnenslepen 16-25.
Op naar set 2. De wind kwam duidelijk vanuit de verkeerde hoek. Het leek wel of we wind tegen hadden. Waar ze in de eerste set vaak uit gingen, kwamen ze nu regelmatig niet over het net. Wel werd er werd met veel druk geserveerd, veel harde ballen. En dan wil er nog wel eens eentje (of meer) fout gaan. Het werd dan ook erg spannend. Helaas was het Rood Wit JC1 wat aan het langste eind trok. 25-22.
Met de Wind weer aan onze kant gingen we set 3 in. De Opslagen gingen al weer beter, Weer een aantal wonderbaarlijke reddingen. Colin en Bryan leken wel stofzuigers. Een muur aan het net met Floris en Anne en Sven met een aantal opmerkelijke setups (en als enige zonder servicefouten deze set) werd de set binnen gesleept. 20-25.
Over de 4e set is weinig te zeggen. Ondanks dat er heel mooi in 3-en gespeeld werd. En er ook regelmatig goed geblokt werd konden wij zelf door de vele foute opslagen geen druk zetten. Het leek wel of we weer te veel wilde winnen, of was het toch weer de wind???. Helaas ging deze set dan ook naar Rood-Wit. 25-15.
Stand 2-2. Op naar al weer de 4e 5 setter achter elkaar. Zou het vandaag dan weer lukken na de winst van vorige week. Alles viel aan het begin gelijk op zijn plaats. De foutjes van de vorige set waren weer snel vergeten. Met 8-3 in ons voordeel mochten we gaan wissellen. Rood Wit kwam daarna toch weer gevaarlijk dichtbij 10-10. Sven noteerde weer twee mooie korte opslagen, maar er werd geen gaatje geslagen. Rood Wit kwam weer terug 12-11. Bryan had ook weer een mooie service, maar de 2e ging hopeloos fout. 13-13. Colin zette druk, net uit. 14-13. Gelukkig een goed blok van Anne en daarna Floris 14-14. Na 2 mooie opslagen en zenuwslopende rally’s werd de eindstand bepaald.
14-16. Jongens gefeliciteerd met al weer jullie 2e winst. Weer een 5-setter gespeeld met zijn 5-en. Top gedaan door allemaal.
De Teamschotel hadden jullie dan ook echt verdiend.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *