Twee vacatures

Ook het komend seizoen wordt er vast een beroep op velen van jullie gedaan om iets op te pakken zodat we als vereniging het Groene Hart goed kunnen laten kloppen. Daarom wil ik graag nog even 2 specifieke vacatures onder de aandacht brengen:

Ondersteuning financiële administratie:

Wij zoeken een rechterhand voor de penningmeester. De afgelopen jaren heeft Henriette Kunst de penningmeester ondersteund met een aantal taken. Helaas heeft zij besloten hiermee te stoppen.

Werkzaamheden

  • Inkoopfacturen opslaan in pdf
  • Verkoopfacturen verwerken in boekhoudsysteem
  • Betalingen verwerken in boekhoudsyteem
  • Voorstel voor BTW aangifte (1x per kwartaal)
  • Memoriaalboeking (komt weinig voor)
  • Bankafschriften boeken (1x per maand)
  • Contact met penningmeester over boekhouding

Bijzonderheden: Inkoop- en verkoopfacturen komen bijna allemaal digitaal binnen. De fysieke facturen 1x per 2 weken ophalen in de Alternohal en verwerken, vervolgens scannen en/of mailen naar degene voor wie het bestemd is, als het facturen zijn dan deze verwerken in de boekhouding.

Wat kost het aan tijd

Gemiddeld ongeveer 1,5 tot 2 uur in de week. 

Begin van de maand moeten de bankafschriften geboekt worden en dat kost dan zo’n 5 uur extra. De werkzaamheden kunnen qua tijd zelf worden ingedeeld Enige kennis van boekhouding is een pre.

Voor meer informatie kun je opnemen met Leo Bottema en/of Henriette Kunst via mailadres: Bestuur@alterno-apeldoorn.nl

Ondersteuning voor de communicatie:

Voor het volgende seizoen zijn we op zoek naar iemand die nieuwsbrieven (De Groene Flits) etc. kan maken. Ervaring met digitale opmaak is hiervoor noodzakelijk. De Groene Flits verschijnt ca. 10x per seizoen. Per Groene Flits is dat ongeveer 2-3 uurtjes werk. Mocht je dit kunnen en lijkt het je leuk om te doen dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 april 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *