Twee punten van Voorwaarts

Vrijdag 3 maart stond de wedstrijd tegen Voorwaarts d2 op het programma. Zij staan 1e en wij 7e met ongeveer 30 punten verschil. Een heel ervaren fanatiek team dat voor het kampioenschap gaat.
Bij onze eerste wedstrijd tegen hun in Twello hadden we toch bijna een set gepakt. Dus het doel voor deze wedstrijd was om te proberen om nu wel een set te pakken.
De eerste set stonden we goed te spelen maar ging de set naar Voorwaarts met 19-25. De tweede set gingen we er weer voor en ja hoor….25-20 gewonnen. De derde set was super spannend en verloren we net met 25-27. Nieuw doel, we willen een vijfde set. We begonnen goed en door onder andere een mooie opslag serie van Eva kwamen we op een mooie voorsprong. Er ontstond irritatie bij Voorwaarts en commentaar op de scheidsrechter waardoor deze nog strenger ging fluiten. Wij bleven rustig en maakten er een mooie 25-16 overwinning van. Op naar de vijfde set. Deze begonnen wij rommelig waardoor wij meteen achter kwamen te staan. Helaas verloren wij deze set met 9-15.
Maar wij zijn toch al heel blij met deze twee mooie punten!