Trots

dummy

Zaterdag, de dag van de wedstrijd tegen Salvora D2, het was dus op naar Raalte. Om 15:00 uur in de auto, om om 16.30 uur tegen de nummer 1 te kunnen aantreden.
We begonnen de wedstrijd met een behoorlijke achterstand, mede door een aantal bijzondere beslissingen van de scheidsrechter. Even in het spel komen en op het ritme van Salvora meebewegen. Halverwege de set hadden we het door. Onze passes kwamen beter, de aanval was slinks en we waren op dreef. De inhaalslag was alleen net te laat ingezet (25-21), maar dit leidde tot vertrouwen aan onze kant!

De tweede set zetten we ons spel voort. Door fantastische blocks en hard te werken voor elkaar werden de ballen van de vloer gehaald. Salvora leek zich steeds meer te verbazen én terecht! (22-25). Hoppa die was voor ons!

De derde set hebben we proberen te vergeten….. iets met 25… 9… en een goede serves? #bah!

De vierde set, we waren weer ‘down to earth’. Salvora zette een wisselspeelster uit het Regionale Talenten Team in en dat was te merken! De ballen vlogen ons om de oren en enkels. Na rustig even analyseren en uitproberen hadden wij ook op deze ballen antwoord. Mooie set-ups lieten ons nog lang concurreren met Salvora, maar… (26-24).

Al met al zijn we trots! We hebben het de nummer 1 moeilijk gemaakt, een setje gepakt en laten zien wat we waard zijn! Op naar de volgende wedstrijd, vol vertrouwen dat is één ding wat zeker is!