Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Trainerswissel bij Dames 2

Geplaatst op 23 maart 2018 door Jos Mulder

Persbericht: Na vier jaar een trainersduo gevormd te hebben bij Alterno dames 2, dat uitkomt in de landelijke Topdivisie, dragen Eric Meijer en Gert Ketel aan het einde van dit seizoen het spreekwoordelijke stokje over. Hun opvolgers zijn op dit moment nog niet bekend.

Onder de bezielende leiding van het tweetal heeft dames 2 zich als vaste waarde gepositioneerd binnen de bovenste regionen van de Topdivisie. De technische commissie van Alterno heeft zich tot doel gesteld binnen enkele weken voor de opengevallen functies oriënterende gesprekken te gaan houden met nieuwe kandidaten.

Eric Meijer en Gert Ketel zijn zich aan het beraden wat hun volgende uitdaging in hun trainersloopbaan gaat zijn. Daarvoor zijn er gesprekken gaande om hun kennis en kunde op andere plaatsen binnen Alterno Apeldoorn in te gaan zetten.

Het bestuur is blij dat Eric en Gert open staan om in een andere hoedanigheid aan de vereniging verbonden te blijven en bedanken beide mannen voor hun enorme inzet van de laatste jaren.

Binnenkort hoopt het bestuur bekend te kunnen maken wie de nieuwe trainer van Alterno Dames 2 zal worden.

Einde persbericht (JM)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 maart 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

1 reactie

  1. Monique schreef:

    Heren, heel erg jammer, maar wel begrijpelijk om een volgende stap te maken. Succes daarmee en ik hoop van harte dat jullie kennis, kunde, ervaring en enthousiasme binnen Alterno behouden blijft

Laat een reactie achter