Toppers van Meisjes CMV tweede op het FUNNK!

Zoals velen van jullie wel weten heeft de NeVoBo ervoor gekozen om het NOJK voor de CMV-leeftijd te schrappen. Samen met een aantal andere verenigingen waren wij het hier niet mee eens.

Dit zorgde al gauw voor een app-groep waarin verschillende ideeën werden gedeeld en 1 ding was duidelijk; als de NeVoBo geen toernooi voor deze leeftijd wil organiseren, dan doen we het zelf wel! En zo gezegd, zo gedaan.

Na een lange voorbereiding werd het eerste FUNNK gespeeld in Assen; twaalf teams van verschillende verenigingen door heel het land waren er aanwezig, zo ook zeven van onze toppers.

Voorafgaand hadden we geen idee van de concurrentie, dus we gingen naar Assen met de insteek om veel mogelijk te leren en natuurlijk veel plezier te hebben.

Het was best vroeg en na 1.5 uur rijden, met de slaap nog in de ogen was het plezier nog niet direct aanwezig. Er was best wat koffie nodig om de ouders wakker te krijgen. Gelukkig veranderde dit op het moment dat het eerste fluitsignaal klonk. 

Luid gezang langs de kant, veel plezier in het veld en natuurlijk heel mooi volleybal! Dit zorgde er ook voor dat onze meiden vrij gemakkelijk poulewinnaar wisten te worden. Toen werd het écht spannend, we mochten onze kruisfinale namelijk spelen tegen Dynamo. Dit bracht wat extra strijdlust mee, aan beide kanten 😉.

Het werd dan ook geen makkelijke pot, maar uiteindelijk wisten wij in een spannende derde set toch de winst te pakken! Dus…. FINALE! 

Helaas bleken hier de jongens van Sudosa-Desto toch een maatje te groot en zo verloren wij onze laatste wedstrijd.

Desalniettemin, een hele mooie eerste editie van het FUNNK met een nóg mooiere behaalde tweede plek!

Groetjes,

Meisjes CMV

Yfke, Lynn, Fenna, Senna, Katelijne, Kirsten & Madee

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 december 2023 door Peter Bredenoort
Share Button