Toch goede wedstrijd MA2

Verslag Dynamo MA1 – Alterno MA2 (13-1-18)
Een goede opslag van Anne W. Het wordt ons gelijk moeilijk gemaakt, maar we blijven vechten. Na de eerste echte goede rally en heel veel vechten verliezen we deze rally helaas wel. Tijd voor een time-out om op adem te komen en dan weer door. Een mooie aanval van Anne K. Een mooi blok van Kaylee, maar helaas zitten de tegenstanders er onder en gaat het punt naar hun. En ook de set ( 25-13)
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We beginnen met een mooie aanval van Kaylee en het is een punt. Een mooi blok van Veerle en goede service van Myrthe. Het is een set met goede passes. We beginnen in de wedstrijd te komen. Goede opslagen van Michelle. OP 24-16 is Anne K aan de opslag. Net eroverheen en… PUNT!. We komen niet meer bij. (25-18)
Met frisse moed beginnen we aan de 3e set, gebrand om hem te winnen. Goede opslag reeks van Myrthe en 2 mooie aanvallen van Veerle. Goede redding van Veerle, 2 hele mooie aanvallen van Anouck en het is een punt! Ace van Anne W en nog een paar goede services. 12-8, we zijn weer terug in de race. Mooi punt van Anouck. Time-out voor de tegenstanders. Goede passes en services. Beetje chaos in het veld dus tijd voor een time-out en alles weer op een rijtje zetten. 16-20, nog 5 puntjes. De goede aanval van Veerle brengt ons naar 22-23. 24-22, Kaylee aan de opslag. Helaas punten voor Dynamo 24-24. Time-out; de spanning is om te snijden. 26-24 helaas verloren.
Set 4, gaan we weer. Winnen we deze wel? Het begint niet zo lekker. Beetje rommelig in het spel , wel 3 punten gehaald. Na helaas 2 foute opslagen een mooie van Anne K. Helaas geen punt, maar Veerle zat er goed bij. Goede rally en goed gegaan voor elke bal, maar helaas geen punt. Time-out; ff op ademn komen. Het doel is nu 10 punten en gaat het lukken? 22-7, nog 3 punten en ons doel is behaald. Doel is helaas niet gehaald en 4-0 verloren, maar een goede wedstrijd. (25-7)