Thema feest Around the world

Aftellen naar 27 juni 2023

Het themafeest Around the world. Het begin van het feestjaar van Alterno. De avond begon al goed want rond 19:00 kwam Anton met lekkere burgers van Burgerme.

Er waren 57 burgers besteld dus een grote groep mensen zat al te wachten. Rond 8 uur was iedereen uitgegeten en kon het feest echt beginnen.

DJ Arjen had de boel al opgebouwd, dus de muziek stond al aan en je kon dus gelijk gaan dansen. De kantine stroomde langzaam vol en bijna iedereen had een leuke outfit gescoord. Van dames 1 naar jongens b1 iedereen was welkom op het feest en dat gebeurde ook. Door de leeftijdsverschillen werd er veel leuke en verschillende nummers aangevraagd bij DJ Arjen (Musicsession).

Aan het eind van de avond stond ook nog een verrassing te wachten. De DJ’s Jochem en Thom hadden een super leuke set voorbereid voor het laatste uurtje en iedereen stond dan ook met de voetjes van de vloer.

Hierdoor werd het sfeertje nog gezelliger dan dat het al was. En dat allemaal met een doel want de opbrengsten van het feest gaan allemaal naar een schuifpui bij de kantine. Hierdoor kan je nog makkelijker van de kantine naar buiten.

Klik HIER om de foto’s te bekijken

Er volgen nog meer activiteiten voor ons 50 jarig bestaan, dus hou de site in de gaten.

Yvar Beumer

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 5 september 2022 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *