Green goes Black

Ook dit jaar komt er weer een Week van Alterno. Het wordt al weer de 21e week. Dit jaar al snel na het beëindigen van de competitie. In de week van 14 t/m 20 april heeft de organisatie wederom een keur aan activiteiten op het programma gezet. De voorlopige planning staat hieronder en kan uiteraard nog wijzigen.

Het thema van het slotfeest is ook al bekend : Black Friday. Deze keer zal de feestavond niet op zaterdagavond plaatsvinden maar op de avond van Goede vrijdag, 19 april 2019. Hier kan dus alvast rekening mee worden gehouden in de agenda’s.

De planning:

Zondag 14 april: Generatietoernooi

Generatie toernooi voor de mini’s (10.00 – 14.00 uur)  opgeven: gesloten

Generatie toernooi voor de C-tjes (14.00 0 16.30 uur): opgeven:   gesloten

Dinsdag 16 april: De uitdaging

Opgeven niet meer mogelijk

Vermeld in de mail de 2 teams die elkaar uitdagen en van beide teams de  contactpersoon met mailgegevens. Inmiddels hebben al een aantal teams een uitdaging gedaan of worden uitgedaagd. JC2 daagt MC4 uit; JA2 daagt MA2 uit, JA3 daagt MA3 uit en Dames Top gaat een uitdaging aan tegen Dames Top in de Dop. Maar we hebben nog ruimte. Ook mini-teams die bv ouders uit willen dagen, kunnen zich ook melden. Of jeugdteams die ouders, trainers, D1/.H1 spelers willen uitdagen..

Woensdag 17 april: Tonnie Nijhof Mix-Mix-Mix-toernooi

Altijd goed voor een hoog gehalte hilariteit en verrassende winnaars. Inschrijven hoeft niet, gewoon lekker komen. Wel moet je A-jeugd zijn of in de senioren competitie spelen.

De zaal is open om 18.30 uur en we starten om 19.00 uur. Ben je iets later? Geen probleem, je kunt zo instromen.

Vrijdag 19 april: Het Slotfeest voor alle Alternoten en introducees

We starten zoals gebruikelijk met de mini-disco om 19.00 uur, waar ook de kampioenen gehuldigd zullen worden. Dan loopt het feest over in de volwassen ’disco’. Hopelijk zijn daar ook kampioenen te huldigen. We hopen in ieder geval op veel Alternoten die samen met ons het seizoen gaan afsluiten.

Alle informatie over de 21e week is ook terug te vinden op de speciale Week -van-Alterno-pagina

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *