That’s it luistert slotfeest op

Rock coverband ‘That’s it’ zal zaterdag 26 mei komen optreden tijdens het slotfeest van Alterno. Deze coverband is het muziekgezelschap van onze wedstrijdsecretaris Jan Bijsterbosch. Naast Jan maken ook andere Alternoleden deel uit van de band. De organisatie van de traditioneel het seizoen afsluitende feestweek is verheugd dat naast de aanwezige disco ook deze band acte de presence zal geven. Een reden te meer om naar het slotfeest te komen dus!

Jan stelt zijn band hieronder aan ons voor:
That’s it is de naam van onze band en ons genre bestaat voornamelijk uit pop en rock muziek. We hebben de volgende bezetting:

Zang – Miranda Bijsterbosch
Gitaar – Bastiaan Bos
Toetsen – Harald Veeneman
Basgitaar – Coen de Moor
Drums en zang – Jan Bijsterbosch
Geluid – Riccardo

Alle bandleden zijn woonachtig in Apeldoorn, Harald is lid van Alterno en Ricardo zit in de mini commissie en ik ben natuurlijk ook lid.

Naast Engelstalige nummers van Brian Adams, Tina Turner en Queen hebben we ook Nederlandstalige nummers van Blof, de Dijk en the scene in het programma en nog vele andere. Dus een veelzijdigheid aan artiesten en verschillende muziek stijlen binnen de pop en Rock scene. We spelen alles live dus er lopen geen bandjes of midi files mee, dat betekent dat het puur is zoals wij het spelen, zonder technische trucjes om het op het origineel te laten lijken. We doen het uiteindelijk omdat we het leuk vinden, maar we vinden ook dat het goed moet klinken dus we repeteren elke 2 weken bij ons thuis.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *