Tegenvaller overkapping

Wat een succes …. En toch ook een beetje teleurstelling. De overkapping laat nog even op zich wachten.

Wat een grandioze betrokkenheid hebben wij bij Alterno. In een zeer korte tijd is er voldoende geld opgehaald om de overkapping te kunnen plaatsen. En zoals vermeld, is er mogelijk nog wat geld over voor de verlichting, een bewakingscamera, de heaters en de inrichting. Een klein beetje roet is wel in het eten gegooid.

Navraag levert op dat de overkapping vergunning plichtig is. Dit betekent een aanvraagformulier met de benodigde tekeningen aanleveren bij de gemeente en wachten op goedkeuring. De doorlooptijd van een dergelijke vergunning is 6-8 weken en kost best wel veel geld. 400 euro voor de aanvraag en vervolgens nog een bedrag per m2. Inschatting is dat dat zo rond de 750-1000 euro extra gaat kosten. Best wel een teleurstelling voor ons, maar zonder bouwvergunning gaan we niet aan de slag.

We gaan dus nog even door met sparen. Zodra de vergunning binnen is, zullen we ook daadwerkelijk tot bestellen over gaan. Daarna moet de overkapping nog geplaatst worden. Aanvankelijk dachten we dat we aan het begin van de competitie wellicht zo ver zouden zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid duurt het nu iets langer. Maar we zijn op de goede weg.

Nog geen donatie gedaan, maar wel willen doen? Ga naar https://www.alterno-apeldoorn.nl/product/bijdrage-overkapping/

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 7 september 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *