Trainingssamenstelling Senioren

Hierbij de voorlopige trainingsgroepen voor het nieuwe seizoen 2020-2021.

De ‘beste’ plek voor iedereen

We hebben geprobeerd zo goed mogelijk rekening te houden met wensen van spelers en trainers. Belangrijkste uitgangspunt is de balans tussen het verenigingsbelang en alle individuele belangen. Daarbij is voor iedere speler een trainingsgroep gezocht die hem/haar de beste mogelijkheid biedt om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Het gaat dan om de technische ontwikkeling, om persoonlijke mentaliteit en inzet en om het nemen van verantwoordelijkheid. Daarnaast gaat het natuurlijk om plezier in het spel en met het team.

Het gaat bij de indeling om de individuele speler in relatie tot alle andere spelers die ingedeeld moeten worden. Het gaat dus niet alleen om de beste plek voor de betreffende speler, maar ook om de samenstelling van het team als geheel.

Hoe nu verder?

Zodra de situatie rondom het Corona-virus dit weer toelaat trainen we in principe tot aan de zomer in de voorlopige trainingsgroepen. We gebruiken deze periode om te beoordelen of iedereen op de juiste plek is ingedeeld en om alvast aan het team te bouwen. Intussen is de seniorencommissie nog bezig om bij alle teams een passende trainer te vinden. Het is de bedoeling om de indeling medio augustus om te zetten in definitieve teams.

Vragen over de indeling?

Uiteraard kun je over de indeling vragen stellen. In eerste instantie kun je terecht bij je trainer (je nieuwe of die van vorig jaar). Mocht je naar aanleiding daarvan nog steeds vragen hebben, dan kun je die mailen naar seniorencie@alterno-apeldoorn.nl We zullen eerst alle vragen verzamelen en ze daarna bespreken in de commissie en met de trainers. Als je dat graag wil, kan er een gesprek plaatsvinden met de seniorencommissie.

Tot slot

We hopen dat jullie hiermee voldoende inzicht hebben in het indelingsproces. Wij hebben geprobeerd zo goed mogelijk rekening te houden met alle belangen, zowel van individuen als van de vereniging.

Wat we van jullie vragen is om je te realiseren dat alle belangen nu eenmaal niet samen gaan, en dat teamsport een kwestie is van rekening houden met elkaar, geven en ontvangen. Hopen dat het zo mooi mogelijk is, maar ook accepteren dat het misschien net anders is dan jij wenst.

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, twijfel dan niet om je trainer aan te spreken, de coördinator te benaderen of de seniorencommissie te mailen.

Namens de seniorencommissie een hartelijke groet,

Mathijs Mast, Voorzitter Technische Commissie

Voor de teamindeling heren: klik hier

Voor de teamindeling dames: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 mei 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *