‘Onze’ Sylke Wilbrink is finalist Miss Teen Gelderland

Speelster uit MB1, Sylke Wilbrink staat in de finales van Miss Teen of Gelderland. Als club zijnde vinden we dat natuurlijk heel mooi en supporten we haar graag naar de 1e plek! Quinty Wolters van het Alterno mediateam had onlangs een klein interview met Sylke.

Hoe ben je op het idee gekomen om mee te doen aan Miss Teen of Gelderland?

Silke: ,,Ik heb al vaak gehoord van mensen dat ik echt aan zoiets mee moest doen en dat ik me eens moet opgeven voor modellenwerk. Dit omdat ik lang ben met krullen en sproetjes. Ik had al veel gehoord van de Miss Beauty of The Netherlands / Gelderland. Dit leek mij ook altijd al wel heel leuk. Mijn zus zag het voorbij komen op Instagram en merkte op dat het de laatste dag was om je aan te melden voor de casting voor Gelderland. Het was dé kans om hieraan mee te doen en daarom meldde mijn zus me aan. Een week later kregen we het bericht dat ik ook echt uitgenodigd was voor de casting op 28 november!’’

Hoe vind je het om mee te doen aan Miss Teen of Gelderland?

,,Ik vind het nu al super leuk met alle meiden samen. Voor mij voelt het niet dat we tegen elkaar strijden voor de titels. Iedereen is aardig tegen elkaar en we helpen elkaar om zo goed mogelijk te presteren op de finale. Natuurlijk willen we wel allemaal voor de winst gaan! De komende tijd hebben we catwalk-, dans- en bootcamptrainingen. Hier heb ik nu al heel veel zin in!’’

Wat heb je tot nu toe allemaal meegemaakt bij Miss Teen of Gelderland?

,,Een week na de casting, hebben we de stemfoto’s gemaakt. Ook hebben we al 1 training gehad. Hier leerde we elkaar beter kennen, hadden we de eerste catwalk training en een kerst fotoshoot.’’

Hoe vind je het dat je nu in de finale zit? Had je het verwacht?

,,Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht. Er waren heel veel leuke meiden op de casting, ook was ik de aller jongste. Ik vond wel dat het super goed ging en ik kerkte dat ik het heel leuk vond tijdens de casting. Aan het einde werden alle nummers opgenoemd, toen hoorde ik ineens 76. Het eerste wat ik dacht was ‘is dat nou mijn nummer?’. Ik keek nog op mijn badge, maar dat was ik echt! Ik geniet nu heel erg van wat er gaat komen en kijk al uit naar de grote finale op 26 Februari 2022.’’

Hoe kunnen mensen jou helpen om Miss Teen van Gelderland te worden?

,,Dit kan door nu op mij te stemmen! SMS ‘Poll Gelderland Sylke’ of ‘*0# Poll Gelderland Sylke’ naar 3010. (Dit kost €1,10 per stem). Ook ben ik te vinden op Facebook of op Instagram: Sylkewilbrinkx. Hier plaats ik vaak leuke foto’s en filmpjes wat ik allemaal mee maak in dit leuke traject!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 december 2021 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *