Staf en selectie Dames 1 krijgt vorm

Persbericht: Coolen Alterno Dames 1 heeft voor het komende seizoen de technische staf rond. Voor de spelersgroep wordt momenteel bekeken hoe de laatste posities het best kunnen worden ingevuld. Afgelopen week werd het contract van weer een speelster met een jaar verlengd.

Coach Ali Moghaddasian krijgt in het seizoen 2017-2018 hulp van Marc van Baaden en Albert Cristina. Door de komst van Cristina, die de woensdagtrainingen als assistent voor zijn rekening zal nemen, blijft Marc van Baaden ondanks eerdere berichten, toch behouden voor Alterno.

Kracht trainer Wouter van Goeverden krijgt komend seizoen gezelschap van Vincenzo Valenti. Beide mannen worden gezamenlijk verantwoordelijk voor de fysieke fitheid van de dames.

Met betrekking tot de spelersgroep is inmiddels ook overeenstemming bereikt met Bregje van den Heuvel. De spelverdeelster zal, samen met Anna Mebus, aan haar tweede seizoen bij de eredivisionist beginnen.

Hierdoor staat de teller momenteel op negen speelsters. Eerder konden we al melden dat ook Linda te Molder, Iris Scholten, Eline Timmerman, Lisanne Baak, Kirsten Wessels, Gina Valenti en Daniëlle Docter komend seizoen in de Alternohal actief zullen zijn.

Voor de passer/loper en de middenpositie wordt momenteel nog gezocht naar versterking. Het management hoopt hier binnenkort meer over bekend te kunnen maken. (JM)

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 juni 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties