Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Beste jeugdopleiding van Nederland in
2006, 2012, 2013 & 2014

Spotlicht op: Danielle Docter

Geplaatst op 3 december 2017 door Jos Mulder

Hallo Alterno fans, leuk dat jullie de moeite nemen dit stukje te lezen. Ik ben Daniëlle en ik ben 23 jaar. Ik speel onder nummer 1 bij Dames 1 en ben de libero van het team. Dit is mijn eerste seizoen bij Alterno. Hiervoor heb ik 6 jaar bij Taurus gespeeld en oorspronkelijk kom ik uit Zoetermeer. Naast volleybal ben ik afgestudeerd als Orthopedagoog en nu werkzaam in de GGZ. Mijn studie heb ik in Utrecht gevolgd en ik woon nu in Houten. Flink wat kilometers rijden dus, maar tot nu toe zeker de moeite waard! Ik hoop jullie dit seizoen nog vaak in de Alternohal te mogen zien. Hopelijk gaan er nog veel overwinningen volgen, mede dankzij jullie support!

Groetjes Danielle.

 

 

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 december 2017 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter