Sportpenning voor JC1

Afgelopen woensdag kreeg Jongens C1 nog een extra huldiging voor de prestatie van het afgelopen jaar. Om het geheugen nog even op te frissen: onder leiding van Alexander Pouw en Stefan Draaijer werden de mannen afgelopen juni kampioen van Nederland tijdens de NGJK, de nationale gesloten jeugdkampioenschappen. Tijdens deze toernooidag strijden de jeugdteams die in hun regio kampioen zijn geworden tijdens de reguliere competitie, tegen elkaar.

De mannen moesten woensdag om 16.00 uur in het gemeente huis zijn waar ze met alle gepaste egards werden ontvangen. Namens onze vereniging was voorzitter Henk Wijnsma aanwezig en uiteraard was ook onze huisfotograaf Rudy van de partij. De uitreiking zelf begon om 16.30 u. waarbij, nadat alle teams waren toegesproken, de penningen door wethouder van sport Nathan Stukker persoonlijk bij onze jongens werden omgehangen. Een mooie kroon op een fantastisch jaar voor dit team.

Dus nogmaals een van harte proficiat voor:
Menno Lambooij, Quinten Koldenhof, Raphael van den Doel, Nils Siemerink, Olaf Stegeman, Dominic van de Waard, Olaf Schäffer, Bart van triest, Marnick Bredenoort, Nikola Lukic en coaches Alexander Pouw
en Stephan Draaijer.

JM.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *