Leeuwis fysiogroep

CONTACT
Waleweingaarde 4
Eglantierlaan 11
Linie 101
Tel: 055-5418888/055-5331293/055-3601206
info@leeuwisfysiogroep.nl www.leeuwisfysiogroep.nl

Onze organisatie bestaat sinds 1973 en is uitgegroeid tot een zeer uitgebreid paramedisch centrum Dit stelt ons in staat om u kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden in alle disciplines van de fysiotherapie preventie en arbeidsreintegratie. Wij verlenen dan ook diensten aan particulieren, instellingen en bedrijven Door het grote aantal goed opgeleide professionals binnen onze organisatie zijn er geen wachtlijsten en is er tijd voor professionele evaluatie en persoonlijk advies.
Leeuwis fysiogroep maakt deel uit van het landelijk kwaliteitsnetwerk, waardoor wij voorkeursleverancier zijn voor diverse zorgverzekeraars.
Als particulier kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie kinder-fysiotherapie bekkenfysiotherapie psychosomatische fysiotherapie sportfysiotherapie manuele therapie osteopathie acupunctuur haptonomie oefentherapie mensendieck en Cesar-trainingen voor COPD-patiënten en medisch fitness. Aan werknemers van bedrijven verlenen wij preventie en arbeidsreïntegratie.
Onze therapeuten zijn opgenomen in het centraal kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (K.N.G.F.). Onze manueel therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteits register van de Nederlandse Vereniging voor Manueel Therapeuten (N.V.M.T). Onze Osteopaten zijn aangesloten bij het N.O.F. Onze acupuncturisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.). Onze oefentherapeuten mensendieck zijn aangesloten bij de Vereniging van Oefen-therapeuten Cesar Mensendieck (VvOCM).

U hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Voor een afspraak of advies kunt u geheel vrijblijvend bellen of langskomen.

 

Share Button