Krazy Kangaroo Apeldoorn

CONTACT
Schorpioenstraat 10
7323 AK Apeldoorn


Tel: 055-3667911
apeldoorn@krazykangaroo.nl optisport.nl/optisport/nieuws/krazy-kangaroo-in-apeldoorn

Krazy Kangaroo opent een groot en nieuw trampolinepark van 2700M2 in Apeldoorn. Vanaf het najaar kun je hier sporten en springen bij het mooiste en grootste trampolinepark van Nederland!

Krazy Kangaroo wordt gevestigd op de locatie waar nu Kids Playground Apeldoorn is. Optisport, waar Krazy Kangaroo onderdeel van is, heeft deze locatie overgenomen. De komende periode blijft Kids Playground gewoon open, daarna zal de locatie worden verbouwd tot Krazy Kangaroo.

Sporten en springen is hot, en daar haakt Optisport graag op in met Krazy Kangaroo. In december 2017 is het eerste trampolinepark geopend in Enschede, dit bleek een overweldigend succes! In het najaar 2018 is de opening van de nieuwe vestiging in Apeldoorn, maar ook in Roosendaal en Breda komt er een Krazy Kangaroo.

Krazy Kangaroo
Krazy Kangaroo biedt de complete “experience” voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s zoals de Freejump area met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, BigAirBag, Foam Pit, Slackline, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. Daarbij kunnen alle gasten genieten in de prachtige horecavoorziening.

Share Button