Edison College

CONTACT
Waleweingaarde 103,
7329 BD Apeldoorn

Postadres:
Postbus 20025,
7302 HA Apeldoorn

Tel: 055 - 533 2492
info@edisoncollege.nl www.edisoncollege.nl

Uw kind is meer dan welkom op het Edison College, een sfeervolle en stimulerende openbare school voor voortgezet onderwijs. Wie uw kind ook is met welk talent dan ook: wij hebben er oog voor, stimuleren uw kind persoonlijk en laten het maximaal ontwikkelen. Iedereen wil leren, daar gaan wij vanuit. Dat gaat het beste als je het op je eigen manier kunt doen met veel ruimte en voldoende structuur. Wij letten vooral op wat uw kind goed doet en wat het beter doet dan eerst. Want daarmee komen jonge mensen verder. De richtingen die voor uw kind open liggen? Mavo Plus en het Vakcollege op het niveau van vmbo kader en basis.

Het Edison College biedt een rustig en veilig schoolklimaat. Elke leerling wil immers een prettige schooltijd hebben, ook uw kind Daarom is er een aantal leefregels waar iedereen zich aan houdt. Benieuwd? Klik dan snel door op leefregels.

Op het Edison College hebben leerlingen een fijne schooltijd, behalen zij het diploma dat past bij hun talenten en leren zij zelfstandig te functioneren in de samenleving. Iedereen is welkom. Het Edison College staat als openbare school midden in de maatschappij, is innovatief, transparant en leert door te doen.

Share Button