DROS facility groep

CONTACT
Schumanpark 51
7336 AS Apeldoorn
Tel: 055 - 3781456
info@dros.nl www.dros.nl

DROS facility groep

DROS facility groep is van alle markten thuis als het om facilitaire dienstverlening gaat. Onze oorsprong bevindt zich in de schoonmaakbranche. In 1985 is DROS schoonmaakdiensten opgericht. Na verloop van tijd is de handelsmaatschappij in schoonmaakartikelen, -apparatuur en -benodigdheden toegevoegd onder de naam DROS schoonmaakartikelen.

Focus op uw kernactiviteiten!

DROS facility groep speelt actief in op de groeiende voorkeur bij veel opdrachtgevers om alle facilitaire diensten bij één dienstverlener onder te brengen. Eén bedrijf dat in staat is om alle daarvoor benodigde disciplines en specialismen bijeen te brengen, op elkaar af te stemmen en perfect te organiseren. U kunt zich daardoor volledig focussen op uw kernactiviteiten. Daartoe beschikt DROS over ervaren medewerkers én preferred suppliers per vakgebied. Dat maakt DROS facility groep tot een allround facilitair dienstverlener met een ervaring die teruggaat tot 1985.

Op de website maakt u kennis met wat DROS facility groep u allemaal te bieden heeft. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Share Button