CCS

CONTACT
Bolstoen 12L
1046 AT Amsterdam
Tel: 06-30535190
info@climatecontrolsystems.nl climatecontrolsystems.nl/over-ons/

Door een sterke groei in de regio Amsterdam welke vier gerenommeerder bedrijven uit de meet- en regeltechniek hebben, is Climate Control Systems BV (CCS) ontstaan. Het gaat hierbij om ABS Klimaattechniek (Stef Asbai), M. Koldenhof advies & consultancy (Martin Koldenhof), Van der Vliet meet- en regeltechniek (Raymond van der Vliet) en MenRtech (Jan Korbijn).

Korbijn: “In januari 2022 is de eerste vestiging van CCS gestart. Vanuit deze vestiging realiseren we meet- en regeltechnische projecten in de regio. We geven technisch advies, doen de inkoopbegeleiding, projectengineering, projectmanagement, ingebruikname, bekabeling en service en onderhoud.

Binnen CCS is de kennis aanwezig over de werktuigbouwkundige HVAC-installaties, om de klant in iedere situatie te kunnen ondersteunen en adviseren. CCS doet dit productonafhankelijk, volgens Jan Korbijn; “Ons belang is dat we iedere klant objectief kunnen begeleiden in de realisatie van projecten”. Dit van ontwerp tot oplevering. Op deze manier werken we voor regelfirma’s, installateurs, grote eindgebruikers en gebouw eigenaren en zijn we binnen projecten de onmisbare schakel tussen de werktuigbouwkundig projectmanager en de meet- en regeltechniek.

Vanuit de expertise van Raymond van der Vliet; ervaren in het engineeren, realiseren en optimaliseren van (duurzame) regeltechnische projecten is het tevens mogelijk om middels “ECO-Building” gebouw optimalisatie te realiseren.

Share Button