Sponsors bedankt!

Beste Sponsoren van Alterno

Zo aan het einde van een sportief bewogen jaar kijken wij als vereniging met plezier terug op 2019. Wij hopen dat 2019 voor u als Sponsor, ook als een mooi succesvol jaar de boeken in mag gaan.
U zult begrijpen dat voor een vereniging als Alterno de steun, die wij ieder jaar van U mogen ontvangen, van enorm belang is om onze leden een sociale, vertrouwde en sportieve omgeving te bieden. Hierdoor kunnen zij hun sport en hobby met plezier blijven uitoefenen.

Daarom willen wij, namens alle leden, bestuur en commissies, al onze sponsoren danken voor niet alleen de financiële steun maar ook zeker voor de middelen die wij in natura van hen in 2019 mochten ontvangen.

Ook voor 2020 heeft Alterno mooie (sportieve) uitdagingen klaarliggen, die wij mede dankzij uw steun hopen te realiseren. Uiteraard houden wij u hiervan graag op de hoogte!

Wij zouden het bijvoorbeeld prettig vinden als wij u het komend jaar zouden mogen verwelkomen als lid van onze business club of elkaar wat vaker wellicht te begroeten in onze gezellige sporthal, maar wensen u vooral prettige feestdagen en zakelijk en sportief een gezond en voorspoedig 2020 toe!

Namens de Sponsorcommissie van Alterno,

https://www.alterno-apeldoorn.nl/sponsors/overzicht/

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 december 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *