Spelen in de 1e klasse

dummy

Dames 8 is tegenwoordig dames 7. Een aantal teams zijn een plaatsje doorgeschoven en in ons geval betekent dit dat wij dit jaar uitkomen in de 1e klasse. Een andere verandering is dat wij afgelopen jaar afscheid hebben genomen van Laurens en sinds dit seizoen door Léon en Monique worden getraind.

Inmiddels hebben wij al twee wedstrijden gespeeld en 1e klasse dat is een heel ander verhaal kan ik je vertellen. Dan heb ik het nog niet zo zeer over het spel, maar wel over ons gedrag. In de zomervakantie is door menigeen moeite gedaan de conditie op pijl te houden, we kiezen tegenwoordig een ‘woman of the match’ wat betekent dat je er de volgende wedstrijd heel modieus bijloopt (daarover later meer) en is er enige spanning voor de wedstrijd, althans voor de eerste.
Want ja, wat moet je in de 1e klasse verwachten? Kunnen wij dit wel? Etc etc.

De eerste wedstrijd was tegen dames 5 en wat gaf dat ons vleugels! We verloren de wedstrijd met 4-0, maar wat is en blijft dit toch een leuk spelletje. Zeker als het hele team zich gaat verbazen over ons eigen kunnen. Na afloop smaakte de drankjes beter dan ooit en hebben we besloten dat Ellen ’the woman of the match’ was, alleen hadden we haar dit nog niet verteld.
De tweede wedstrijd kwamen we erachter hoe de 1e klasse ook kan zijn. We hebben nog zeker verbeterpunten, maar gelukkig houden we het plezier! En, zoals ik eerder al zei liep één persoon er wel heel modieus bij: Ellen! Met mooie hoge roze sokken kun je bij ons dit seizoen zien wie de vorige wedstrijd (op wat voor een manier dan ook) goed heeft gepresteerd.

Benieuwd hoe wij dit seizoen presteren? Dan moet je toch echt even geduld hebben, want heel de maand oktober zijn we ‘vrij’. Genoeg tijd om het een en ander te verbeteren dus!

Inge Rietberg
Dames 7

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 oktober 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *