Spannende derby D8

Vrijdagavond 21.15 uur, in eigen hal een wedstrijd tegen WSV D1. Een team die erg aan ons is gewaagd en waarbij altijd een vijfsetter nodig is om de wedstrijd te beslissen. Voorafgaand aan de wedstrijd was de sfeer al erg gemoedelijk. Samen zingen voor een jarige en al wat geintjes uithalen. Iedereen had er zin in!

De wedstrijd begon ook gelijk spannend. Ontzettend lange rally’s, waarbij aan beide kanten van het net hard werd gewerkt. Mooie aanvallen, set-ups en pancakes om zoveel mogelijk te scoren. Na het winnen van de eerste set (25-20) verloren we de tweede en derde (20-25, 21-25). De vierde set werd weer alles op alles gezet (25-22), waardoor er wederom een vijfde set nodig was.

De spanning was om te snijden, maar het enthousiasme werd groter en groter. Het publiek zat op het randje van de tribunebanken.. Hoe zou dit uitpakken? We hadden een voorsprong! WSV maakte het nog even spannend door te scoren, maar hij was en is voor ons!! (15-12). Drie punten binnen en we staan nog steeds eerste!

Trots op de meiden, ze hebben mega hard gewerkt! Wel wil ik de onsportieve heren van Alterno vragen voortaan vertrouwen in ons spel te hebben. Kloppen op het kantineraam tijdens een spannend moment in de wedstrijd, om zo de serves van WSV te saboteren is echt niet nodig. We kunnen dit zelf prima 🙂

Op naar de volgende wedstrijd!

Groet Inge
Dames 8

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *