Spannende dag voor Dames 9

Wat een spannende wedstrijd was het afgelopen vrijdag voor dames 9. Dames 9 moest afgelopen vrijdag tegen de nummer 1 BSV. BSV had 1 wedstrijd meer gespeeld en stonden met 5 punten boven ons. Dus zeker dat het een spannende wedstrijd zou worden. De prognose was 3-2 winst voor BSV.
Maar hier waren we het natuurlijk niet mee eens.

We begonnen de eerste set goed. Er was veel druk bij de opslagen en we maakten de rally’s goed af. (20-25 winst voor ons). De tweede set verliep stroefjes. We hadden een achterstand. We maakten te veel fouten waar zij van profiteerden. Uiteindelijk kwamen we weer in ons spel maar verloren we de set met (26-24)

De derde set werd er wat gewisseld aan de kant. De set verliep stroefjes waardoor we al op een 6-0 achterstand stonden. We wisten snel ons spel weer op te pakken. Maar… het bleef een spannende set. We wonnen uiteindelijk met (27-25) op naar de vierde set.

De vierde set begonnen we vol goede moed.
We hadden een goede service druk waarmee de tegenstander veel moeite had. Uiteindelijk stonden we ver voor. En bleven we gefocust en lieten we ons niet gek maken. We wonnen deze set ook terecht met (25-12)

Wat was dit een leuke wedstrijd en wat zijn wij blij met deze punten! Ook willen we iedereen bedanken die ons hebben gesteund en aangemoedigd. Dus bij deze bedankt allemaal. Dit was erg fijn. Het sfeertje zat er goed in.

Groetjes Tessa Draaijer (D9)

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *