Spaar Alterno gezond

Supermarkt PLUS, een van onze sponsoren, gaat verenigingen helpen. Ook wij doen mee. Doe je dagelijkse boodschappen bij de Plus. Zo geef je waardering aan onze sponsor, en het levert Alterno ook nog een bedrag op. Hoe meer we met z’n allen besteden, hoe leuker het is voor Alterno. We hebben nog best wat uitdagingen binnen onze club. Zo was het nodig om de warmteboilers voor de douches (onverwacht) te vervangen, willen we graag ook nog volgend seizoen kunnen beachvolleyballen (en hiervoor zijn wat nieuwe materialen nodig) én willen we ervoor zorgen dat de coaches/trainers van de mini’s herkenbaar zijn door een mooi Alterno T-shirt.

Spaar je club gezond

Vanaf zondag 5 september kunnen klanten bij PLUS sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Als Meest Verantwoorde Supermarkt vinden we dat we altijd moeten klaarstaan voor onze buurt. Met deze spaaractie gaan we clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. In totaal doen bijna 6200 clubs en verenigingen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 winkels van PLUS. Het sponsorbedrag dat we gaan verdelen is ruim 3,2 miljoen euro.

Na de zomer kunnen klanten sponsorpunten sparen voor de club of vereniging in hun buurt. Klanten bepalen zelf aan welke club of vereniging zij de sponsorpunten schenken. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer euro’s dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 augustus 2021 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *