Sliedrecht pakt de punten

Afgelopen woensdag was er een doordeweekse competitieronde in de eredivisie. Dros-Alterno speelde hierbij uit tegen Sliedrecht Sport. De thuiswedstrijd tegen Sliedrecht werd met 3-1 verloren, maar afgelopen wedstrijden zijn we als team weer gegroeid en met dat in ons achterhoofd gingen we de wedstrijd in.
Echter in de wedstrijd begonnen we al gelijk met een flinke achterstand. Wij misten onze overtuiging en Sliedrecht bleef goed en stabiel spelen. Wij maakten veel eigen fouten en we wisten de achterstand niet meer goed te maken. Sliedrecht pakte de eerste set vrij makkelijk met 25-14. De tweede set konden we langer meekomen tot ongeveer 10 punten. Hierna liep Sliedrecht weg en pakte ook de tweede set (25-13). Toen kwam de derde set en hier hebben we vrijer gespeeld en konden we langer meekomen. Het heeft uiteindelijk niet geholpen want ook deze set werd gewonnen door Sliedrecht (25-17) en zo werden alle punten door Sliedrecht gepakt.
We hebben woensdag onze stijgende lijn niet door kunnen zetten in ons spel en nu is het aan ons om van de wedstrijd te leren en ons weer te focussen op de komende wedstrijden. We gaan er alles aan doen om ons niveau van de wedstrijden tegen Zwolle en Apollo weer op te pakken en dit omhoog te brengen in de komende wedstrijd tegen Talentteam. Deze vindt plaats op zaterdag 15 december in de Alternohal. We hopen dat jullie er ook bij zijn en zien jullie daar!

Groetjes,
Kirsten Bröring

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *