Sinterklaas bij de mini’s

UITNODIGING: Vrijdag 29 november 2019 Sinterklaasfeest. Sinterklaas is nog niet eens in Nederland, maar toch heeft hij al beloofd om op vrijdag 29 november naar de Alternohal te komen om zijn verjaardag te vieren met de Alterno mini’s.

En jij bent natuurlijk uitgenodigd!

Het feest zal beginnen om 16.30 uur en het zal duren tot 19.30 uur. (deur open om 16.15 uur)

Omdat we dit jaar weer veel kinderen verwachten organiseren we opnieuw 2 programma’s:

-> De kinderen van niveau H,G en F en de instroomgroepen zullen hard aan het werk gaan met een pietenspel en op bezoek gaan bij Sinterklaas. De kinderen moeten sportkleren en sportschoenen meenemen!! De kosten voor dit programma zijn € 5,00.

De kinderen van niveau E, D en C zullen met hun team een leuk sinterklaasspel spelen. Je moet zelf een cadeautje kopen voor een ander. Wat je koopt mag je zelf weten, je moet je alleen aan de volgende regels houden:
– Het cadeau moet rond de € 3,00 zijn.
– Het moet 1 cadeau zijn (je kan bijv. wel gelpennen doen, maar maak ze dan door middel van een lintje aan elkaar vast). Je mag dus niet allemaal losse kleine cadeautjes doen, het moet in één pakje zitten.
– Het mag geen snoepgoed of ander lekkers zijn.
– Ben je een jongen, dan koop je wat leuk is voor een jongen, ben je een meisje dan dus iets voor een meisje.
– De kinderen van de E, D en C zullen daarnaast een volleybaltoernooi spelen. Neem dus sportspullen en douchespullen mee!!
– Doordat de E, D en C zelf al een cadeautje kopen voor een ander, zijn jullie kosten €1.00 voor het eten.

Alterno zorgt voor beide groepen voor eten en we zullen de avond gezamenlijk afsluiten met de bekende Pietendisco. Je ouders mogen je weer ophalen tussen 19.15 en 19.30 uur.

Sinterklaas wil graag van te voren weten hoeveel kinderen er komen, geef je dus op via het strookje (kijk onderaan dit bericht). Je kunt je opgeven tot 20 november door dit strookje in te leveren in de witte brievenbus in het halletje. Zet op de envelop: SINT.

Sint en zijn Pieten

Voor het strookje: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 november 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *