Sinterklaas bij de mini’s

Heerlijk avondje is gekomen! Ook dit jaar komt de Sint en zijn pieten een kijkje nemen bij Alterno. En dit gaan we zoals elk jaar weer goed vieren. Maar voordat de Sint komt, hebben we eerst wat spelletjes te spelen. Eerst we gaan pietenspelletjes doen. Want ja, de Sint kan altijd wel wat goede hulppieten gebruiken natuurlijk. Er worden cadeautjes gevangen en daken beklommen; alles om maar een goede hulppiet te kunnen worden. Daarna gaan de mini’s met hun team het cadeau spel doen. Altijd weer spannend wie, welk cadeautje krijgt. De jongere mini’s krijgen wat lekkers te eten. Broodjes met frikandellen, dat gaat er altijd wel in. Nu is het wachten op de Sint. Terwijl de jongsten in spanning wachten, is er voor de oudere mini’s een volleybaltoernooi georganiseerd. Want Alterno zonder volleybal kan natuurlijk niet!

De stembanden worden alvast los gemaakt en we zingen allemaal mee op de sinterklaasliedjes. Zou de goede Sint wel komen???? En ja hoor, de Sint heeft onze liedjes gehoord want ineens komt de Sint binnen en hij heeft wel 9 pieten meegenomen! Overal horen we kinderstemmetjes heel hard zingen en de pepernoten vliegen de lucht in.
Wat een warm welkom voor de Sint en zijn pieten. De Sint neemt alle tijd en de pieten halen rare fratsen uit en gaan zelfs volleyballen.

De Sint heeft ook een leuke mededeling voor één van onze teams.
De Meisjes D3 heeft de Bag2school actie gewonnen!!!! Van harte gefeliciteerd!!!

Daarna is het tijd om helemaal los te gaan op de disco. Zelfs de Sint en zijn pieten komen nog even meedansen.
Het was weer een geweldige avond bij Alterno en we hopen dat de Sint elk jaar wil langskomen bij ons.

Dit Sinterklaas feest werd medemogelijk gemaakt door de vrienden van Alterno en de Dekamarkt (Apeldoorn Imkersplaats).

De minicommissie.

Voor alle foto’s klik je HIER

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *