Selectie Dames 1 nadert voltooiing

Persbericht: Met de bekendmaking van een volgend drietal speelsters, is de selectie van volleybalvereniging Dros-Alterno bijna compleet. Met het blijven van twee speelsters met veel ervaring op het hoogste niveau en het toevoegen van een zeer talentvolle jongeling, denkt trainer William Klaver de juiste mix tussen routine en jeugdig elan binnen het team te hebben.

Nieuw in de selectie is Sophie Posthumus. De talentvolle Posthumus, die deel uitmaakt van de selectie van pre-jeugd Oranje, komt voor de libero positie over naar Alterno. De pas 14-jarige speelster kwam hiervoor uit voor het Wychense Trivos. In een reactie op haar overstap geeft ze aan: “Ik hoop bij Alterno heel veel te kunnen leren en hier ook mijn debuut in de Eredivisie te kunnen maken.”

Daarnaast is het management van Dros-Alterno Dames 1 verheugd te kunnen melden dat Romy Hietbrink ook komend seizoen deel zal uitmaken van de eerste selectie. Voor middenspeelster Hietbrink wordt het het derde seizoen op rij in het shirt van Alterno. Moniek Jansen blijft het team net zoals vorig jaar ook dit seizoen helpen waar nodig.

Met deze drie speelsters heeft William Klaver de selectie nagenoeg rond. Er wordt momenteel  alleen nog gezocht naar een middenspeelster.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 juni 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties