Selectie Dames 1 compleet

PERSBERICHT: Met de komst van nog twee speelsters heeft hoofdcoach William Klaver de selectie van Dros-Alterno Dames 1 rond. De groep van dertien speelsters is inmiddels begonnen aan de trainingen ter voorbereiding op het seizoen 2019-2020.

Eerste nieuwkomer binnen het team is Sanne Konijnenberg. De jeugdige Sanne (14) kwam afgelopen toernooien uit voor Pre-jeugd Oranje, en is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Alterno.

Sanne maakte afgelopen jaar als spelverdeelster een stormachtige ontwikkeling door en is blij om de kans te krijgen zich bij haar eigen vereniging verder te kunnen ontwikkelen: Zij licht toe:‘’ Afgelopen periode heb ik meegetraind en ik voel me erg prettig binnen dit team. Daarnaast krijg ik hier een mooi trainingsprogramma, waarin ik nog veel kan leren.”

Voor de tweede nieuwkomer, Marjolijn Oskam, is de motivatie om voor Alterno te kiezen een compleet andere. De 23-jarige Oskam speelde de afgelopen vijf jaar in de Verenigde Staten op de middenpositie en hoopt bij Alterno haar rentree te kunnen maken in de Eredivisie.

De in Eerbeek woonachtige Oskam geeft in een toelichting over haar komst aan: “William heeft mij een super kans geboden zonder al te veel druk te kunnen herstellen van een paar pittige operaties. Bij Dros-Alterno kan ik weer terug integreren in de Nederlandse Eredivisie na 5 jaar weg te zijn geweest. Bovendien leek Dros-Alterno mij een erg ambitieuze club met een zeer gemotiveerd dames 1. Ik kijk uit naar de samenwerking dit seizoen.”

Einde persbericht

JM

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 20 augustus 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *