Scheidsrechters gezocht!!

Het volleybalseizoen is weer begonnen en zoals elk jaar blijken er weer hiaten in het rooster te zitten van de scheidsrechters. Zoals de Nevobo al kopte:” scheidsrechters gezocht!”, doen wij dit ook, want zoals jullie allemaal weten; ” GEEN SCHEIDSRECHTERS, GEEN WEDSTRIJD “. 

Om het wedstrijdseizoen zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we besloten dat we actief gaan opleiden tot scheidsrechters. Dames 5 en Heren 5 geven hierin de aftrap en zullen iedere wedstrijd bijgestaan worden door een buddy. Dit om iedereen een kans te geven om ook goed te worden in wat je doet.
Naarmate het seizoen vordert zullen meerdere jeugd/ seniorenteams opgeleid worden tot scheidsrechter. We gaan hierin ook aanspraak maken op jullie verantwoordelijkheidsgevoel voor de vereniging, want uiteindelijk doen we het met z’n allen. En natuurlijk gaat bij iedere wedstrijd het groene hart kloppen, maar ja geen scheidsrechter, geen wedstrijd!! 😉 Dus iedereen: denk daaraan!

Mocht je vrijwillig willen aanmelden voor scheidsrechter, van harte welkom en meld je aan bij Esther Zinnemers.

En nu het volgende: in de week van 2 oktober t/m 11 oktober is het de week van de scheidsrechters. Dus teams bedenk iets leuks/ ludieks voor de week van de scheidsrechters om jullie verenigingsscheidsrechters te bedanken. Maak een foto of een filmpje en upload deze naar de Facebookpagina van Alterno. Laat zien hoe erg jullie de scheidsrechters waarderen!!! (Hou het netjes en gepast, anders wordt het verwijderd)
Alvast dank!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *