Scheidsrechters gehuldigd tijdens NK Beach

Traditiegetrouw zijn er afgelopen weekend, bij het NK Beachvolleybal, mooie prijzen uitgereikt. Zo zijn oa. de Scheidsrechter van het Seizoen gekozen.

Afgelopen weekend is er weer hard gestreden om de titel Nederlands kampioen beachvolleybal. Echter lukt dit natuurlijk niet zonder scheidsrechters. Daarom is afgelopen weekend traditiegetrouw de Scheidsrechter van het Seizoen gekozen op het Scheveningse strand. Ook zijn er verschillende beachvolleyballers in het zonnetje gezet met de Sportiviteitsduim.

Scheidsrechter van het Seizoen
Scheidsrechter van het Seizoen is de prijs die wordt uitgereikt per niveau. Het is een mooie geste en waardering voor de officials die zich een hele zomer lang bijna ieder weekend weer inzetten om alle wedstrijden in goede banen te leiden. Een welverdiende extra blijk van waardering!

Alex de Kok en Hans Stijf gekroond tot Scheidsrechter van het Seizoen
Alex de Kok nam de prijs van Scheidsrechter van het Seizoen in de Eredivisie in ontvangst. Zijn tomeloze inzet bij de Eredivisie-toernooien is enorm. Vele weekenden is hij twee dagen lang van 7.45 uur ‘s ochtends tot in de avond in het zand te spotten. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam en niet onbelangrijk, een zeer goede scheidsrechter.

Hans Stijf werd uitgeroepen tot Scheidsrechter van het Seizoen in de Topdivisie. Geroemd om zijn inzet, collegialiteit, beschikbaarheid en uiteraard zijn kwaliteiten als scheidsrechter.

De Nevobo en Alterno feliciteren beide heren met deze welverdiende titel, die zij het hele jaar met trots mogen dragen.

Bron: Nevobo.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 augustus 2021 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *