Sandro Harwig stopt als manager Coolen-Alterno Heren 1

Aan het einde van dit seizoen zal Sandro Harwig zijn functie als manager van Coolen-Alterno Heren 1 beëindigen. Sandro heeft de afgelopen 3 jaar met verve de functie als manager van Coolen-Alterno Heren 1 vervult en heeft in goed overleg met het bestuur besloten om hiermee te stoppen. Sandro is gestart als manager toen Coolen-Alterno Heren 1 uitkwam in de Topdivisie. Hoogtepunt voor hem was het kampioenschap in de Topdivisie waarmee een langverwachte droom (promotie naar de Eredivisie) uitkwam voor hem en iedereen die nauw betrokken is bij zowel Heren 1 als de vereniging. Sandro merkt op dat zijn  taken als manager haar tol begint te eisen en om die reden heeft hij besloten het welbekende “stokje” aan iemand anders over te dragen.

In de aankomende weken zal Sandro samen met Matthijs Mast zich gelukkig nog inzetten om de voorbereidingen (aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer en nieuwe spelers) voor het nieuwe seizoen te treffen. Door het vertrek van Sandro is er een vacature als manager Coolen-Alterno Heren 1 ontstaan. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende en veelomvattende functie als manager Coolen-Alterno Heren 1, neem dan contact op met het bestuur.

Het bestuur van Alterno wil Sandro bedanken voor zijn geweldige inzet en doorzettingsvermogen bij het uitoefenen van zijn functie!

Namens het bestuur,

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 31 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *