Samenwerking met Houwer & Ruijs

Deze zomer is Alterno in gesprek gekomen met Maarten Ruijs van de Apeldoornse fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs. Houwer & Ruijs levert al voor menig lid van Alterno de fysiotherapeutische zorg.

Alterno en Houwer & Ruijs zijn met ingang van dit seizoen al de samenwerking aangegaan voor sportmedische begeleiding voor Dames 1. Daarnaast gaat Houwer & Ruijs ook een sportspreekuur verzorgen voor alle leden van Alterno. In onderstaande beschrijving meer informatie.

Fysiotherapie Houwer & Ruijs is met deze overeenkomst de trotse partner van Alterno op het gebied van sportmedische zorg. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking in de komende jaren!

Gratis sportspreekuur ​voor leden van Alterno

Houwer & Ruijs biedt, op dinsdag de mogelijkheid voor leden van Alterno om gebruik te maken van een gratis sportspreekuur. Het sportspreekuur is voor ALLE Alterno spelers, dus alle leeftijden en alle teams.

Met het sportspreekuur biedt Houwer & Ruijs aan Alterno leden de mogelijkheid om snel gezien te worden voor klachten/blessure, waarna je de deur uit gaat met een deskundig advies. Qua aanwezige blessure kan dit een acuut ontstane blessure zijn, maar uiteraard ook wanneer je langer bestaande klachten hebt.

Het sportspreekuur is op onze vereniging (fysio-ruimte eerste verdieping) op dinsdagen van 17.00-18.00 uur.

Daarnaast kunnen de leden gebruik maken van het sportspreekuur op de FSG campus, laan van Westenenk 4, welke dagelijks is van 16.30-17.30 uur.

U kunt zich aanmelden voor de sportspreekuren, diezelfde dag voor 12.00 uur, via sportspreekuur@houwerenruijs.nl.

Wouter Langendijk, zelf spelend in het eerste team van Alterno en Inge Klein Koerkamp, beide sportfysiotherapeuten bij Houwer & Ruijs, verzorgen het spreekuur bij Alterno en staan graag voor u klaar.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 23 februari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *