Nieuwe voorzitter Jeugd

De afgelopen 4 jaar is Jaap Lambooij voorzitter geweest van de jeugdcommissie. Jaap geeft hierover aan:”Ik ben van mening, dat voorzitter zijn iets is, dat je niet jaren achtereen moet doen. Er moet op gezette tijden met een frisse blik naar de zaken gekeken worden. Ieder doet dat op zijn eigen manier. Na 4 jaar voorzitterschap is het de hoogste tijd om de “scepter” over te dragen aan een ander. Afgelopen seizoen heeft Rob van den Dool met mij opgetrokken. Wie is Rob van den Dool? Dat vertelt hij u graag zelf…

Rob van den Dool-Wamelink
Ik ben ruim 30 jaar geleden lid geworden van Alterno. Vanaf mijn 18e gaf ik trainen aan jeugdlijnteams en later aan verschillende seniorenteams, waaronder Dames 2 en Heren 4. Ook was ik een aantal jaren manager van D1. Na de geboorte van Joep en Bas ben ik een poos minder actief geweest. Nu zij allebei in jeugdteams spelen, vind ik het fijn om weer wat bij Alterno te kunnen doen. Toen Jaap mij vroeg om hem op te volgen, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken.
Inmiddels heb ik kennis gemaakt met veel jeugdtrainers tijdens een fijne trainersbijeenkomst kort geleden. We gaan alle opmerkingen die de trainers hebben gemaakt verwerken in speerpunten voor het komende seizoen. Eén wens gaan we zeker honoreren: er gaan meer van dit soort bijeenkomsten komen volgend seizoen. Graag tot dan, of tot ergens langs het veld.
Tot aan de zomer zal ik met Jaap optrekken, zodat ik na de zomer goed ingewerkt zijn taak als voorzitter kan overnemen. Wat me tot nu toe opvalt, is dat de jeugdcommissie een goed geoliede machine met gemotiveerde leden. Wat dat betreft kom ik in een gespreid bedje.
Over mijzelf…

Rob van den Dool-Wamelink

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • Rob, fijn dat jij deze taak wilt overnemen. Heel veel succes, maar vooral ook plezier. Jaap, bedankt dat jij dit 4 jaar hebt willen doen. Met veel passie en inzet heb jij dit gedaan, waarbij er goede stappen zijn gezet.

  • Heel goed nieuws! En Jaap: dank voor je inzet en harde werk de afgelopen tijd.