Revanche voor ouders MB1

Afgelopen maandag was het zover. De afsluiting van het seizoen voor MB1 met een wedstrijd tegen de ouders. Dit moest een revanche worden voor de ouders.
In december is er nl. ook een wedstrijd geweest met de vaders tegen de meiden. Deze wedstrijd is toen nipt verloren door de vaders dus tijd voor
revanche. Na intensieve trainingen in gedachten vooraf gingen we ervoor. Er was versterking bij gekomen door 3 moeders. Nou ja, 2 x versterking en 1
x opvulling…

Na fanatiek te hebben ingespeeld was het dan eindelijk zover. De ouders zullen die meiden even een poepie laten ruiken.  Angela en Monique waren de scheidsrechters. De meiden vlogen uit de startblokken en stonden al snel voor. Dit was natuurlijk niet de bedoeling.  Er moest gewonnen worden.
Na een paar dubieuze beslissingen van de scheidsen (een aantal ballen waren toch écht uit…) is de set wel naar de meiden gegaan.

Vervolgens werden de teams gemixt met de speelsters. Dit ging een stuk beter. De teams gingen gelijk met elkaar op. Met indraaien kwamen er steeds
andere spelers in het veld. Op een bepaald moment stond Loïs alleen met ouders in het veld. Kun je nagaan hoe hard Loïs heeft moeten werken met deze opstelling.
Nadat het eerste team bij de 25 punten was, waren de ouders nog niet klaar. We moesten en zouden winnen van de meiden. Opnieuw in de eerste opstelling.

We gingen er weer voor. De prijs: diegene die verliest moest na de afsluiting aan de afwas. Susan maakte een reeks mooie opslagen. Ondanks de goeie reddingen van ons ‘groene’ topechtpaar Selma en Jeroen en de knalharde smashes van Matthias, Aad en Johan, lukte het de ouders maar niet om de meiden klein te krijgen.
Die vervelende prikballetjes waren vaak net niet te halen voor Wilfred en Patrick. Zelfs de smeekbede van Wilco aan de handdoek heeft helaas niet geholpen.

Na deze geweldige leuke wedstrijd zijn we met z’n allen naar de kantine gegaan. De supporters hebben een tafel vol heerlijke lekkernijen klaar gezet. Na heerlijk te hebben gegeten was er nog zeker ruimte over voor het toetje: “ zelfgemaakte tiramisu” . Wat kun je dit toch lekker klaarmaken Daniëlle :). Na zo’n gezellig afsluiter werd de prijs uitgedeeld. De afwas voor de ouders 🙁

Angela, Monique, Willemijn, Loïs, Noa, Katey, Amber, Nicole, Lisa, Marin, Noah en Britta, dank jullie wel voor een leuk seizoen en een geslaagde afsluiting.

De ouders

Voor meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie