Resultaat van de Grote Clubactie / en de winnaar is …MC3

Resultaat van de Grote Club Actie

De Grote Club Actie is achter de rug. We hebben bijna 540 loten verkocht. Dit is een klein aantal minder dan vorig jaar, maar toch weer een fantastisch resultaat. Ook dit jaar konden teams een prijs winnen. Per verkocht lot krijg je 50 cent voor het financieren van een teamuitje als je als team de meeste loten hebt verkocht. De winnaar dit jaar is MC3 geworden. Zij hebben nipt gewonnen van MC2 en op de 3e plaats is MG1 geëindigd. Fantastisch gedaan allemaal. Ook de andere teams hebben goed werk verricht. Dank jullie wel maar weer voor jullie inzet. De opbrengst van de Grote Club Actie wordt gebruikt voor de overkapping (die er inmiddels al staat).  Dus dankzij jullie allemaal is het gelukt voldoende geld bij elkaar te krijgen om dit te realiseren.

En de winnaar is….   MC3

Ze waren druk bezig met het Sinterklaas en pieten spel. Tal van pakjes lagen op de mat en iedereen keek met spanning naar mij toen ik binnenkwam. Nee, het is niet Sinterklaas, maar ik kwam wel degelijk met een prachtige verrassing binnen voor dit team. Want MC3 is de winnaar geworden van het team dat de meeste loten heeft verkocht. Nipt van MC2 overigens, daar zaten maar 4 loten tussen.

De cheque met het bedrag erop (maar liefst 39 euro), heb ik donderdag tijdens de training overhandigt. Zij gaan hier een leuk teamuitje van doen. Wat, hoe en wanneer gaat zij nog verzinnen. En beloofd is om hiervan ook een verslagje voor de website van  te maken. Zij waren al blij met het feestje tijdens deze training en nu werd deze feestvreugde nog iets vergroot. Bijzonder goed gedaan, meiden. En heel veel plezier tijdens jullie uitje. Gefeliciteerd met jullie prijs. Goed gedaan. En wie weet, volgend jaar weer? Of dagen jullie een ander team uit?

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 februari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *