Respect voor de sponsors van Dros-Alterno.

Beste sponsoren van Dros-Alterno, wij willen jullie allemaal van harte bedanken voor de sponsorbijdrage van het afgelopen seizoen. Zonder jullie steun was het niet mogelijk geweest om alle mooie dingen te doen van het afgelopen jaar en de club draaiende te houden. Mede door jullie bijdrage kunnen wij ook komende seizoen mooie dingen blijven doen.

Zoals jullie weten heeft Dros-Alterno een visie traject doorlopen en hier is onder andere uit voortgekomen dat Dros-Alterno als vereniging meer gaat investeren in mini- en jeugdopleiding. Uw bijdrage zal dan ook nagenoeg volledig ingezet worden hiervoor. Immers onze mini’s en jeugd hebben prioriteit. Daarnaast worden er ook komen seizoen weer diverse activiteiten gehouden voor de mini’s en jeugd die bekostigd kunnen worden vanuit uw sponsorinkomsten.

Wij hopen dat wij ook weer op uw bijdrage mogen rekenen voor komend seizoen en dat we, na deze coronacrisis, jullie allemaal in goede gezondheid kunnen verwelkomen in de Alternohal zodra dit weer is toegestaan.

Met een gezonde en sportieve groet, De Sponsorcommissie.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 mei 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *