René Geerdink overleden

Vandaag ontvingen wij het bericht dat René Geerdink na een periode van afnemende gezondheid is overleden. Hij is 75 jaar geworden.

In de 33 jaar dat hij lid was van onze vereniging heeft René vele vrijwilligerstaken voor Alterno op zich genomen. Zo was hij onder andere betrokken bij de financiële afdeling als penningmeester in 1987 en als boekhouder tot dit seizoen. Tevens maakte René deel uit van de Vrienden van Alterno, waar hij de rol van penningmeester vervulde.

René Geerdink 1944 – 2019

René was een trouwe supporter van diverse teams van Alterno en was geregeld op de tribune te vinden, maar zijn speciale aandacht ging toch uit naar Heren 6. Door dit team werd hij gezien als “de extra speler op de tribune”.  Op de teamuitjes van de mannen was hij dan ook altijd meer dan welkom en ook na afloop van trainingen schoof hij graag aan bij de stamtafel van de mannen.

René Geerdink (links) met het bestuur van de Vrienden van Alterno

Met het heengaan van René verliest onze club een trouwe en betrokken Alternoot: Iemand die kleur gaf aan ons verenigingsleven , maar bovenal een humorvol en aardig mens.

René, rust zacht.

Namens volleybalvereniging Dros-Alterno,

Jos Mulder

Reakties op het overlijden van René Geerdink kunnen hieronder worden geplaatst en zullen op een later tijdstip aan de nabestaanden worden overhandigd.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 september 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

 • Ton Demmer en Wim Burghout VVA

  Rene is penningmeester van de Vrienden Van Alterno geweest vanaf 2011. Tijdens zijn penningmeesterschap heeft hij vele veranderingen doorgevoerd en de financiele administratie geprofessionaliseerd.
  De VVA verliest in Rene een uiterst kundige penningmeester en een aimabel mens.
  Wij zullen hem erg missen.

 • Lieve Rene, of Bulletje, zoals je koosnaam was. Een markante man, lief voor alle vrouwen, maar bovenal een charmeur. Ik zal je bijzondere liederen tijdens de feesten en je verhalen over tante Ageeth nooit vergeten. Rene, ik ga je missen.

  • Robert van Loenen

   Rene ik zal je missen. Je was een man met een goed hart voor de vereniging.
   Rene rust zacht.

 • Een flamboyante levensgenieter is niet meer. René, bedankt voor de leuke gesprekken.
  Harris

 • René, eindelijk weer samen met Jonny. Wij zullen je gaan missen, in het clubhuis op de donderdagavond en de zaterdagen. Samen (een) biertje(s) drinken. Jij had altijd prachtige latijnse spreuken. Ook de vele uitjes waar jij met ons mee ging, Moerbeke, Goes, Reggio Emilia, Bergamo, Dusseldorf, Den Bosch etc. etc. etc. Altijd nam jij de rol van geldbewaarder / penningmeester op jou. Achteraf altijd een keurig (tot op de minuut bijgehouden) kostenoverzicht. We zullen het missen.
  René: Riposare dolcemente