Regiokampioenschappen leerzaam voor MF2

Deelname Alterno meisjes F2 aan regio kampioenschappen in Wijchen. Op zaterdag 28 april 2018 was het zover. Het Alterno meisjes F2 team was ingeloot om deel te nemen aan de regio kampioenschappen in het sportcentrum Arcus in Wijchen. Deze uitnodiging werd door de meisjes en de begeleiding met veel enthousiasme ontvangen , want zo konden we een week na de officiële afsluiting van het seizoen nog een extra keer samen spelen en wel tegen alle kampioenen uit de regio.
Er werd op niveau 4 gespeeld in 2 poules van 4 teams. Wij werden ingedeeld in poule B met de volgende teams ; Avanti N4 2 , Ecare Apollo 8 N4 1 en Trivos N4 1.
Elk wedstrijd ging om 2 sets van 15 minuten.
We speelden om 11.00 uur , 13.15 uur en 14.45 uur , een 3-tal zeer leerzame wedstrijden. De tegenstanders waren allemaal een maatje te groot voor ons team.
Zij waren verder in de ontwikkeling , voornamelijk vanwege het grote leeftijdsverschil en verschil in lengte , de concentratie en de snelheid waarmee er werd overgespeeld.
Onze meisjes hadden al heel snel door dat zij ook sneller en slimmer moesten spelen om meer punten te scoren. We hebben genoten van prachtig samenspel , een aantal aces en mooie punten door de bal heel zacht over het net te spelen.
Het is ons helaas niet gelukt om een set te kunnen winnen , echter het plezier bleef tot de laatste seconde aanwezig. Een groot compliment aan het hele team. We zijn een ervaring rijker !
Helaas dus niet de kruisfinales gehaald.
Ik wil wel graag Neele bedanken voor het meespelen als gast-speelster in ons team. DANK JE WEL !!
Ook een compliment en bedankje voor de ouders van de meisjes is op zijn plaats voor de support tijdens het seizoen en ook bij de regio kampioenschappen.
Aansluitend hebben we de dag afgesloten met een maaltijd bij de Mc Donalds en besloten om als team de Dames 1 van Alterno aan te moedigen in de Mheenhal tegen Sliedrecht Sport en de landstitel weer naar Alterno te schreeuwen !!!

Met vriendelijke sportgroet, Marcel Bloemendaal ( coach Alterno meisjes F2 )

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *