Recreanten volleybal

Bij Alterno bestaat zoals u wellicht weet al jaren de mogelijkheid om recreatief te volleyballen. Er wordt in deze groepen iedere week getraind en uiteraard onderling gestreden, maar er wordt (in het weekend) geen competitie gespeeld. Gezelligheid staat voorop, maar er wordt zeker ook fanatiek aan de eigen vaardigheden gewerkt. De recreanten kennen vijf groepen. Helaas zitten er momenteel twee groepen echt vol ( 3 en 4), maar voor andere geïnteresseerden is er wel plaats. Ervaring is echter wel een vereiste.

Geïnteresseerden die graag zouden willen recreantenvolleyballen maar geen ervaring hebben kunnen namelijk momenteel helaas niet worden geplaatst.
Heb je wel (enige) ervaring dan is er mogelijk plaats in het team van Recreanten 1, 2 of 5. Via het kennismakingsformulier kun je je verder aanmelden. In de teams 4 en 5 zijn geen plaatsen meer beschikbaar
Op de pagina Vereniging/Lidmaatschap vindt je meer informatie en kun je het kennismakingsformulier downloaden en opsturen naar de coordinator Jan Mastenbroek: recreanten@alterno-apeldoorn.nl (JM)

Om naar de recreantenpagina te gaan: klik hier
Om naar de recrantenteams te gaan: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 augustus 2015 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *