Rabobank ondersteunt aanleg beachvelden

PERSBERICHT: De coöperatieve Rabobank is al sinds jaar en dag nauw betrokken bij lokale verenigingen en stichtingen. ,,Ook in deze lastige periode als gevolg van de coronacrisis willen wij er voor het verenigingsleven zijn”, zegt Jocelyn Eising, adviseur Marketing & Communicatie bij de Rabobank.

Momenteel  is er voor leden van Alterno nog geen zicht op trainen in de zaal. De velden op de naastgelegen parkeerplaats bij de sporthal zijn een creatieve oplossing om het verenigingsleven toch weer op gang te krijgen.

Vlnr: Jocelyn Eising, Petra van Dijk (beiden Rabobank), Henk Wijnsma (voorzitter Alterno), Rob van de Dool en Riccardo (voorzitter jeugd en voorzitter mini-afdeling)

,,We zijn dan ook blij dat we een financiële bijdrage kunnen leveren aan dit beachvolleybalproject. We ondersteunen het van harte.”

Petra van Dijk van de Rabobank en voorzitter Henk Wijnsma

Petra van Dijk, teamleider Beheer Particulieren: ,,Wij zijn een echte volleybalfamilie. Mijn dochters trainen momenteel met erg veel plezier op de buitenvelden. Ik ben er trots op dat ik de cheque namens Rabobank aan de vereniging mag overhandigen en we dit project vanuit het donatiefonds mede mogelijk hebben kunnen maken.”

Het aanleggen van de beachvelden bij de buren was best een hap uit de begroting van de volleybalvereniging uit de Maten.  Voorzitter Henk Wijnsma is daarom dan ook maar wat blij met de ondersteuning: ,,In eerste instantie hebben we de velden voor de jeugd aangelegd, maar de senioren bleken ook graag te willen beachen. Daardoor wordt er nu de hele week van ‘s middags 15.30 uur tot het donker wordt gespeeld.  Dit alles natuurlijk volgens de regels van NOC/NSF en in overleg met de gemeente.”

De Apeldoornse volleybalvereniging kijkt inmiddels al weer verder en is ook van plan om een zomerprogramma te maken. ,,Veel mensen zullen niet of  korter op vakantie gaan. Daarom zullen we voor het eerst als vereniging de hele zomer door actief blijven”, besluit Wijnsma.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 juli 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *