Rabo Clubsupport: Stem op ons!

Maandag 5 oktober is het dan zover. We kunnen gaan stemmen. Doe ook mee!!

Ook dit jaar doen we nu mee met Rabo Clubsupport. Doe mee en stem op ons. Je kunt ons vinden onder VV Alterno, of zoek op Alterno.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen kun je vanaf maandag 5 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.(je moet dan wel even inloggen). Je vindt ons onder de naam Volleybalvereniging Alterno (of zoek even in het zoekveld op Alterno).

Heb je wel een Rabobank rekening maar ben je nog geen lid? Geen probleem. Je kunt heel simpel lid worden. Volg de instructies nadat je bent ingelogd. En let op, iedere stem telt, dus vraag ook je opa en oma, je buren en je andere familieleden.

Waarom doet de Rabobank dit?

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden zij kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om de clubs sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help mee ons doel te behalen! Wij sparen nog even voor de overkapping, juist voor de extra dingen die hiervoor moeten worden geregeld, zoals verlichting, verwarming, banken etc.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport

Op 2 november horen wij de uitslag.

Monique Nijhof, namens de activiteitencommissie Dros-Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 december 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *