Puzzel wedstrijdschema’s compleet

Het zit er weer op, de puzzel is (zo goed als) compleet.

Sinds enkele dagen is het wedstrijdschema op de Nevobo site definitief. Er kan nu alleen nog geschoven worden met instemming van beide partijen. Bij een nieuw seizoen hoort ook verandering. Zo gaan we dit seizoen definitief afscheid nemen van het papieren formulier en maken we alleen nog maar gebruik van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Omdat er op het DWF bij ieder team dat in de Alternohal speelt, wordt aangegeven dat ze op veld 1 spelen, wordt het daar wat druk met 4 teams. Het is aan de zaalwacht te bepalen wie waar speelt. Het kan zijn dat een team zijn of haar voorkeur heeft aangegeven. Maar ook wanneer er teams met dezelfde net hoogte na elkaar spelen, dat zij op hetzelfde veld spelen. Dit scheelt namelijk in verhangen van de netten en dus drukte voor de zaalwacht. Of wanneer een team voorafgaand een wedstrijd moet fluiten is het handiger die twee teams na elkaar te laten spelen, mochten wedstrijden eventueel uitlopen.

Het handige aan het DWF is dat het door iedereen ook al thuis ingevoerd kan worden. Dit kan er voor zorgen dat de coach/aanvoerder rustiger aan de wedstrijd kan beginnen. Dit kan allemaal via dwf.volleybal.nl

Ook zonder je nevobonummer of lid te zijn van de vereniging kan je je direct registreren. Vind je dit nu te veel gedoe? In de kantine staat op elke speeldag op de bar ook een laptop welke al is ingelogd. Daarnaast is het opgevallen dat sommige teams het vervelend vinden om elke keer weer iedere speler op te halen en een rugnummer te geven. Mocht je een standaard team hebben met altijd dezelfde nummers kan dat ingevoerd worden. Stuur dan even een bericht met namen en nummers naar mij.

Verdere vragen kunnen ook gesteld worden.

Esther Zinnemers
eszinn@hotmail.com

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 september 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *